Om meg

Hei, jeg heter Nina. Jeg er illustratør og grafisk designer og driver et lite kreativt byrå i hjertet av Fredrikstad.

Hvis du liker å ha kun én person å forholde deg til og er opptatt av en ryddig prosess med forutsigbare kostnader så kan vi være en bra match!

Jeg har lang og allsidig erfaring som illustratør og grafisk designer både fra byrå, som in-house designer og som mangeårig frilanser. Jeg er medlem av Grafill og har sittet i styret i Grafill fond fra 2012 – 2018 og ble tildelt Norsk Forms pris til unge formgivere som en del av designkollektivet Kjeks.

KUNDER
Jeg har hatt gleden av å gjøre oppdrag for kunder som Allers Ukeblad, Aktivitetsbyen, Dagbladet, Egmont Serieforlag, Fredrikstad Blad, Fortellerforlaget, Gyldendal Norsk Forlag, Norges Døveforbund, Nyhetsgrafikk/NTB, Prevention Magazine (US), SAS, Sykehuspartner, Sykehuset Østfold m.fl

Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål.

​Vennlig hilsen

Nina Klausen

Illustratør og grafisk designer - Nina Klausen

KONTORTID
Mandag – Fredag
9:00 – 16:00


KONTAKTINFO
hei@ninaklausen.no
Instagram